StarKing successen in 2010

Veder PH: een volpapier stermerrie met als vader Fridse. Selecteerde zich in Garyp om te rijden op de Centrale Keuring in het kader van de ‘Jonge Friese Paarden met Dressuur aanleg’. Op de Centrale Keuring werd ze maar liefst 5de. Gefeliciteerd!

In 2010 selecteerde Veder zich ook voor de finale van de Postkogeko. Met de wedstrijden die Veder rijdt, het krijgen van een hengstveulen in 2010 (van Dries) en het drachtig worden van Uldrik was 2010 een succesvol jaar voor Veder.

Roza W: een ster merrie Jasper x Doeke, rijdt in 2010 al in de L2. Selecteerde zich in Garyp om te rijden op de Centrale Keuring. In de wedstrijden voor ‘Jonge Friese Paarden met Dressuur aanleg’ behaalde ze op de Centrale Keuring de 3e plaats. Fantastisch. In 2010 kreeg ze een hengstveulen van Rindert en werd ze drachtig van Tsjalle.

Icon fan StarKing: een volle 8 jarige broer van Yde fan StarKing. Is na een operatie aan zijn achterbeen weer volop in training en rijdt weer succesvol in de M2. Op naar de hoed.

Yde fan StarKing: de 3-jarige hengst Onne x Tjerk kwam door de tweede bezichtiging bij de Hengstenkeuring en mag zich in 2011 bij de derde bezichtiging presenteren.

Wendy: een Tjitse x Doeke ster merrie. Reed in 2010 mee in de Eurobottlecup. In deze competitie gaan de 3 jarige friese paarden de strijd met elkaar aan onder het zadel. In Balkbrug selecteerde zij zich voor de kwart finale te Mariënheem. Hier werd de spanning voor de jonge merrie iets teveel en de finale wedstrijden bleven net uit, maar toch een mooie prestatie.

Ymca fan StarKing: een Sibald x Abe, vol papier. Behaalde haar eerste wedstrijdpunten onder het zadel in 2010.

Vlotte PH: een Fridse merrie, vol papier. Behaalde in haar allereerste proef onder het zadel in 2010 meteen haar eerste wedstrijdpunt. Haar tweede proef leverde 193 punten op. Een talent.

VIDEO: Kijk op Youtube naar ‘Vlotte P.H.’

Tess fan StarKing

Tess fan StarKing: Mintse x Tjerk, een zus van Yde fan StarKing.

StarKing Friese paarden - Tess